0

کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD

کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD
کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD

کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD

FreeBSD یک سیستم عامل متن باز و شبه یونیکس از خانواده BSD است که از آن می توان به عنوان یک سیستم عامل همه منظوره نام برد و کاربردهای مختلفی در علوم کامپیوتر دارد. یکی از کاربردهای این سیستم عامل استفاده از آن در راه اندازی و ایجاد انواع سرورها می باشد که در این مطلب قصد داریم به صورت مفصل به این کاربرد FreeBSD بپردازیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

واژه BSD مخفف عبارت Berkeley Software Distribution که در اصطلاح فارسی به عنوان توضیح نرم افزاری برکلی شناخته می شود و از آن با نام بی اس دی یونیکس هم یاد می شود، یک سیستم عامل مشتق شده از یونیکس است که در بین سال های ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۵ در دانشگاه برکلی کالیفرنیا توسعه پیدا کرد. این واژه امروزه به یک خانواده از محصولات نرم افزاری و سیستم عامل های مختلف اطلاق می شود که هسته توسعه آن ها کدهای مربوط به BSDUNIX هستند و همچنان در حال توسعه و استفاده می باشند.

آشنایی با FreeBSD

خانواده BSD از سال ۱۹۹۵ به بعد انواع مختلفی از سیستم عامل های تحت هسته خود را برای استفاده در زمینه های مختلف توسعه داده است. یکی از معروف سیستم عامل های توسعه یافته تحت BSD، سیستم عامل FreeBSD است. همان طور که در پاراگراف های فوق گفته شد، فری بی اس دی یک برنامه اوپن سورس می باشد و به صورت گسترده در عرصه های مختلف صنعت در حال استفاده است. طبق آخرین آمار منتشر شده از خانواده سیستم عامل های BSD، سیستم عامل FreeBSD بیشترین کاربرد را در بین سایر اعضاء خانواده خود دارد و بیش از ۷۷ درصد کاربران BSD، از این سیستم عامل استفاده می کنند.

از جمله دلایل کاربرد بالای FreBSD نسبت به سایر اعضاء خانواده خود، رایگان بودن، پشتیبانی بالا و بروزرسانی مداوم، امکان شخصی سازی آن برای هر سازمان یا شخص و امکانات گسترده آن به همراه کاربردهای آن در حوزه های مختلف است. این سیستم عامل از انواع گسترده ای از سخت افزار ها و معماری های مختلفی پشتیبانی می کند. همین امر سبب شده تا بتوان به راحتی آن را بر روی هر سخت افزاری پیکربندی کرد. علاوه بر این امکان اجرای فایل های باینری سایر سیستم عامل ها نظیر لینوکس را هم می توان بر روی FreeBSD اجرا کرد. همچنین وجود پورت ها و بسته های مختلف در این سیستم عامل، امکان نصب انواع مختلفی از برنامه های جانبی را به کاربر می دهد و کاربر می تواند به راحتی آن را با ابزار و نرم افزارهای مختلف، برای مقاصد مختلف پیکربندی کند.

مطلب مرتبط: کتاب مفاهیم شبکه در سیستم عامل یونیکس

همان طور که گفتیم FreeBSD کاربردهای بسیاری دارد. همین امر سبب شده تا بسیاری از شرکت های بزرگ از این سیستم عامل در سازمان های خود بهره ببرند. به عنوان مثال کمپانی هایی نظیر اپل، یاهو، نوکیا، سونی، آی بی ام و… از FreeBSD به صورت گسترده در بخش های مختلف سازمان خود استفاده می کنند.

در خصوص کاربردهای این سیستم عامل می توان به استفاده از آن به عنوان سرویس دهنده ها برای راه اندازی انواع سرویس دهنده های تحت وب، میزکار و به عنوان سیستم عامل شخصی بر روی کامپیوترهای خانگی، استفاده به صورت تجاری به دلیل منبع باز بودن و امکان استفاده از کدهای آن به صورت آزاد و رایگان در برنامه های مختلف و استفاده در سیستم های Embededd یا همان سیستم های توکار به دلیل اینکه FreeBSD از انواع معماری های سخت افزاری نظیر معماری آرم، میپس و پاور پی سی به طور کامل پشتیبانی می کند و این معماری ها کاربرد گسترده ای در سیستم های توکار دارند.

کاربرد FreeBSD به عنوان سرویس دهنده یکی از مهمترین موارد استفاده این سیستم عامل است. چرا که به کمک آن می توان انواع سرویس دهنده ها نظیر Email Server، FTP Server، Firewall، DNS Server و Routing را راه اندازی کرد. با توجه به همین امر، ما در این مطلب قصد داریم به کاربرد FreeBSD به عنوان یک سرویس دهنده بپردازیم.

مشاهده  دانلود کتاب راهنمای نرم افزار نت ساپورت

مطلب مرتبط: کتاب آموزش ساخت وب سرور و FTP سرور در شبکه های محلی

این سیستم عامل با امکانات گسترده ای که دارد و همچنین قابلیت پشتیبانی آن از انواع برنامه های جانبی، به راحتی می تواند به کاربرد این امکان را بدهد که FreeBSD خود را برای ارائه هر نوع سرویس تحت وب و شبکه ای پیکربندی کند. به همین دلیل ما به کاربران شخصی و یا هر سازمان و شرکتی که قصد راه اندازی سرور خود را دارند توصیه می کنیم از این سیستم عامل برای راه اندازی سرور خود استفاده کنند. از نظر پایداری و امنیتی هم FreeBSD به دلیل آنکه از هسته شبه یونیکسی بهره می برد، در دسته سیستم عامل های با امنیت بالا محسوب می شود و همچنین توانایی اداره کردن تعداد بالای درخواست های کاربران دارد.

اگر برای راه اندازی سرور با این سیستم عامل، مشکل عدم دانش کافی در این زمینه را دارید، نیازی نیست نگران باشید چرا که ما برای این مشکل شما هم راه حلی تهیه کرده ایم. ما برای کاربرانی که قصد دارند از فری بی اس دی برای راه اندازی سرور خود استفاده کنند، راهنمای جامعی آماده کرده ایم که به صورت کامل شما را در راه اندازی سرورتان یاری خواهد کرد.

کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD همان منبعی است که شما برای اینکار نیاز دارید. در این کتاب نحوه راه اندازی انواع سرور ها به کمک این سیستم عامل آموزش داده شده است. به کمک این کتاب هرآنچه که یک کاربر برای پیکربندی سرور خود تحت این سیستم عامل نیاز دارد، ارائه شده است، پس بدون هیچ نگرانی و فقط با مطالعه همین کتاب، به راحتی سرور خود را پیکربندی و راه اندازی خواهید کرد.

مطلب مرتبط: کتاب توپولوژی شبکه و انواع سیستم عامل های سرور

با مطالعه کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD کاربر قادر خواهد بود انواع سرورهای فابل پشتیبانی توسط این سیستم عامل نظیر سرور اف تی پی، دی ان اس، وب سرور، سرور فایروال (دیواره آتش) و… را راه اندازی کند. آموزش های موجود در این کتاب به صورت قدم به قدم، تصویری و دسته بندی شده ارائه شده اند و کاربر به راحتی به بخش های مختلف آموزش ها دسترسی پیدا می کند. همچنین زبان آموزش بسیار روان و ساده بوده و وجود تصاویر، درک مطالب را بسیار آسان کرده است. برای فهمیدن این آموزش ها فقط کافیست آشنایی در حد متوسطی با مفهوم سرور ها و سرویس دهنده ها داشته باشید و به صورت متوسط بتوانید با سیستم عامل فری بی اس دی کار کنید.

حال اگر قصد راه اندازی هر نوع سروری دارید فقط کافیست کار با FreeBSD را شروع کنید و این کتاب را مطالعه کنید تا در کمترین زمان سرویس دهنده تحت شبکه خود را راه اندازی کنید. در انتها باید بگوییم این کتاب مناسب افراد زیر می باشد:

  • علاقه مندان به مباحث شبکه و سرورها
  • متخصصین و مهندسین شبکه و افرادی که در زمینه راه اندازی سرور فعالیت می کنند
  • کاربرانی که اخیرا به یادگیری شبکه و پیکربندی سرور ها روی آورده اند

برای دانلود رایگان کتاب راه اندازی سرور با FreeBSD کافیست به انتهای همین مطلب مراجعه کنید. فراموش نکنید نظرات شما باعث بهبود ارائه مطالب به همه کاربران می شود، پس حتما دیدگاه های خود را در مورد این کتاب در همین مطلب و یا شبکه های اجتماعی با ما در میان بگذارید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از این کتاب حمایت می کنم
  • حجم فایل : ۶٫۴ مگابایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما

    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *