0

کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک

کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک
کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک

کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیک امروزه نوعی جدید از تجارت و مبادله محصول و خدمات است که گسترش استفاده از کامپیوتر، ابزارهای الکترونیکی و توسعه اینترنت باعث به وجود این نوع از تجارت شده است. در این مطلب قصد داریم به صورت جامع به مفهوم تجارت الکترونیک بپردازیم. اگر به این موضوع علاقه دارید در ادامه به ما همراه شوید.

تجارت الکترونیک به عنوان یکی از زیرشاخه های مهم علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، امروزه به یکی از بزرگترین نوع تجارت ها در عرصه بین المللی تبدیل شده است. این نوع تجارت در قرن ۲۱ سالانه میلیاردها دلار درآمد را برای کشورها رقم می زند و به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از اقتصاد بسیاری از کشور ها از جمله کشور خودمان ایران شده است.

این زمینه اقتصادی در عصر حاضر به عنوان یکی از رشته های مهم تحصیلی در دانشگاه ها محسوب می شود و آینده دنیا هر روز به سمت اقتصاد مبتنی بر تجارت الکترونیک پیش می رود. به همین دلیل جوامع آموزشی هم درصدد تربیت متخصصین مختلف در این حوزه هستند تا با چالش های آن رو به رو شوند و دنیای مبتنی بر این نوع تجارت را با موفقیت به وجود آورند.

مطلب مرتبط: کتاب تجارت الکترونیک و امنیت شبکه

همان طور که گفتیم در حال حاضر کشورهای بسیاری به سمت پیش بردن اهداف تجاری خود بر مبنای تجارت الکترونیک در حال حرکت هستند و در حال درآمدزایی بر مبنای این نوع تجارت می باشند. همین امر باعث به وجود آمدن نوع جدیدی از اقتصاد با نام اقتصاد دیجیتالی شده است. اما چه چیزی باعث به وجود آمدن تجارت الکترونیک شد؟ چه عامل یا عامل هایی سبب شدند تا جامعه امروز به این نوع تجارت بسیار وابسته شود و خدمات و فعالیت های اقتصادی خود را هر چه بیشتر مبتنی بر آن ارائه دهد؟ برای یافتن پاسخ این سوالات ابتدا باید بدانیم اصلا مفهوم تجارت الکترونیک به چه معناست.

در ویکیپدیا مفهوم تجارت الکترونیک به این صورت تعریف شده است: انجام تمام فعالیت‌های تجاری اعم از فرایند خرید، فروش یا تبادل محصولات، خدمات و اطلاعات از طریق شبکه‌های کامپیوتری و اینترنت. این یک تعریف کلی از تجارت الکترونیک اما این مفهوم گسترده تر از این تعریف می باشد و ابعاد وسیع تری از تجارت را در بر می گیرد. در واقع باید گفت تجارت الکترونیک به تبادل الکترونیکی داده و اطلاعات در هر بستری اشاره دارد. این بستر شاید لزوما شبکه ای از کامپیوتر ها و اینترنت نباشد و سایر ابزارهای الکترونیکی نظیری تلفکس، تلفن و… را هم در بر بگیرد.

مطلب مرتبط: اینفوگرافیک: آینده تجارت الکترونیک

ابعاد تجارت الکترونیک که امروزه شاهد آن هستیم نخستین بار در سال ۱۹۹۱ به وجود آمد. پیش از آن بحث تبادل الکترونیکی داده مطرح شده بود اما اینکه از این توانایی برای انجام معاملات اقتصادی بهره بگیریم، در اوایل دهه ۹۰ میلادی به موضوعی مهم در اقتصاد تبدیل شد. بر این اساس واژه تجارت الکترونیک بیان کننده تبادل اطلاعات به صورت الکترونیکی برای به وقوع پیوستن یک فعالیت اقتصادی است، این تبادلات می تواند شامل انتقال سرمایه به صورت الکترونیکی، انجام تراکنش های اقتصادی در بستر شبکه و از راه دور، ثبت سفارش های خرید و صدور فاکتورهای الکترونیکی و… باشد.

گسترش تکنولوژی شبکه های کامپیوتری و ارتباطات راه دور مهمترین عوامل به وجود آمدن این نوع از تجارت و اقتصاد شدند. زمانی که دیگر نیازی نباشد شما برای خرید یک کالا یا دریافت یک خدمات به محلی خاص مراجعه کنید و فقط کافی است به کمک کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی هوشمند و هر ابزار الکترونیکی دیگری که به شما امکان اتصال به اینترنت یا شبکه ای از افراد از راه دور را می دهد، دسترسی داشته باشید، آن موقع می توانید با چند کلیک و در سریع ترین زمان ممکن سفارش کالا و خدمات خود را ثبت کنید. همه این تکنولوژی ها سبب شدند تا چنین مفهومی از تجارت مطرح شود.

مشاهده  دانلود کتاب سیستم های خبره و وبسایت های تجاری

پس تجارت الکترونیک بیش از هر چیز دیگری به دانش و علوم آی تی نیازمند است. به همین دلیل این شاخه اقتصادی زیرمجموعه ای از حوزه آی تی و کامپیوتر محسوب می شود و به عنوان یکی از مهم ترین فیلدهای کاری حوزه آی تی در دنیا مطرح شده است.

مطلب مرتبط: کتاب سیستم های خبره و وبسایت های تجاری

همه توضیحاتی که در پاراگراف های قبلی در مورد تجارت الکترونیک ارائه شده اند، در برگیرنده تمام ابعاد این حوزه اقتصادی نمی باشند. این حوزه بسیار گسترده است و مفاهیم زیادی را دربرمی کیرد که نمی توان در یک مقاله به راحتی جای داد. به همین دلیل برای آنکه شما را با سایر مفاهیم و ابعاد ای کامرس آشنا کنیم، کتابی تهیه کرده ایم که به صورت جامع به مفاهیم و بخش های مختلف تجارت الکترونیک می پردازد. توضیحات بیشتر این کتاب در ادامه ارائه شده اند.

کتابی که ما برای معرفی مفاهیم تجارت الکترونیک به شما در نظر گرفته ایم، آشنایی با تجارت الکترونیک نام دارد. این کتاب به صورت جامع تمام ابعاد این مفهوم را پوشش داده و هر آنچه که شما برای آشنایی کامل با این نوع تجارت دارید در خود جای داده است. کتاب فوق به معرفی بخش های مختلف این حوزه پرداخته، راه های به وقوع پیوستن آن در یک جامعه را معرفی کرده و به قوانین و اصول فعالیت در آن نیز اشاره کرده است. علاوه بر این، انواع کسب و کار های مبتنی بر تجارت الکترونیک را برای کاربر معرفی می کند که به طور مثال می توان به مدل های تجارت B2B، B2C، C2B، C2C و… اشاره کرد که تمام این مدل ها در این کتاب به طور جامع معرفی شده اند و چگونگی فعالیت و ورود به هر کدام از این کسب و کار ها را هم برای شما توضیح می دهد.

مطلب مرتبط: کتاب ۲۰ کار مهم که در راه اندازی کسب و کار اینترنتی نباید انجام دهید!

مطالعه این کتاب برای هر فردی که قصد شروع فعالیت اقتصادی در بازار تجارت الکترونیک را دارد به شدت توصیه می شود، چرا که این کتاب با شما کمک می کند تا با قوانین فعالیت در این حوزه آشنا شوید، ابعاد اقتصادی و مالی آن را بشناسید، انواع کسب و کارهای مبتنی بر E-Commerce را در نظر بگیرید و حتی با فعالیت هایی که لازمه ورود و موفقیت در این حوزه است هم آشنا شوید. در واقع کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک نه تنها یک منبع برای افزایش دانش شما در این حوزه اقتصادی است، بلکه یک راهنمای جامع و کامل برای ورود به این عرصه و فعالیت در آن نیز می باشد.

برای دانلود رایگان کتاب آشنایی با تجارت الکترونیک کافیست به انتهای همین مطلب مراجعه کنید. فراموش نکنید که این کتاب را به سایر دوستان و علاقه مندان خود نیز معرفی کنید. همین طور ارائه نظرات و پیشنهادات شما باعث دلگرمی ما می شود، پس ما را از دیدگاه های با ارزشتان بهره مند کنید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از این کتاب حمایت می کنم
  • حجم فایل : ۱۰٫۸ مگابایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما

    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *