0

کتاب آموزش کتابخانه TKinter برای ساخت رابط گرافیکی در زبان برنامه نویسی پایتون

کتاب آموزش ساخت رابط گرافیکی در پایتون با TKinter
کتاب آموزش ساخت رابط گرافیکی در پایتون با TKinter

کتاب آموزش ساخت رابط گرافیکی در پایتون با TKinter

رابط های گرافیکی یکی از مهمترین بخش های توسعه هر نرم افزاری محسوب می شود. دلیل استفاده از رابط های گرافیکی، کار کرد و یادگیری آسان آن برای کاربران است. زبان برنامه نویسی پایتون هم برای اینکه کاربران بتوانند هر چه راحت تر رابط گرافیکی برنامه خود را توسعه دهند، پکیجی با نام TKinter توسعه داده که مخصوص ساخت این نوع رابط های کاربری می باشند. اگر دوست دارید بیشتر در مورد این پکیج بدانید، در ادامه با ما همراه باشید.

مطلب مرتبط: کتاب آموزش زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون امروزه یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین زبان های برنامه نویسی برای توسعه نرم افزار و برنامه های کامپیوتری است. این نرم افزار های کاربردهای بسیاری دارد و در مباحث مختلف دانش علوم کامپیوتر می توان از آن استفاده کرد. یکی از زمینه های کاربرد این پایتون، توسعه محصولات نرم افزاری است.

پایتون برای توسعه نرم افزار مجموعه های زیادی از پکیج ها و کتابخانه های مختلف را پشتیبانی می کند که همین مورد باعق سهولت توسعه نرم افزار برای توسعه دهندگان می شود. یکی از بخش های مهم هر نرم افزاری وجود رابط کاربری مناسب که امروزه رابط های گرافیکی جزء محبوب ترین دسته های رابط کاربری محسوب می شود. برای توسعه این نوع رابط کاربری در زبان برنامه نویسی پایتون هم پکیج های آماده و خوبی وجود دارد. یکی از بهترین پکیج های پایتون برای توسعه رابط کاربری گرافیکی، ماژول TKinter است.

پکیج Tkinter جزء کتابخانه های آماده پایتون است که به صورت پیش فرض بر روی این زبان برنامه نویسی وجود دارد و توسط تیم توسعه پایتون، تهیه شده است. این پکیج مجموعه کاملی از دستورات را برای توسعه یک رابط کاربری گرافیکی در خود جای داده. TKinter طبق استانداردهای توسعه رابط گرافیکی برای نرم افزارهای کامپیوتری ساخته شده است و به همین منظور فقط برای نرم افزار های کامپیوتری هم قابل استفاده است. از این پکیج نمیتوان برای توسعه رابط های گرافیکی برای تلفن های هوشمند و یا سایر گجت ها استفاده کرد.

مطلب مرتبط: فیلم آموزش مقدماتی برنامه نویسی پایتون

همان طور که گفتیم پکیج TKinter یکی از بهتریم کتابخانه های پایتون برای توسعه رابط گرافیکی در نرم افزار ها محسوب می شود، به همین دلیل برای برنامه نویسان پایتون و کسانی که قصد یادگیری این زبان برنامه نویسی دارند، کتابی تهیه کرده ایم که نحوه کار با این پکیج و دستوراتش را آموزش داده است.

مشاهده  دانلود نسخه دوم ماهنامه مدرسه مجازی ایرانیان

کتاب “آموزش ساخت رابط گرافیکی در پایتون با TKinter ” همان چیزی است که هر توسعه دهنده نرم افزاری به آن نیاز دارد. این کتاب با شروع از اولین دستورات و مقدمات کار با این کتابخانه، آموزش های لازم برای ساخت یک رابط گرافیکی استاندارد برای یک محصول توسعه یافته با زبان برنامه نویسی پایتون را آموزش می دهد.

این کتاب تقریبا هر آنچه که برای توسعه یک رابط گرافیکی در پایتون نیاز دارید آموزش داده است. مباحث آن به صورت معرفی و کاربرد دستورات مربوط به TKinter است و به صورت مقدماتی و در قالب معرفی و نحوه کار با هر دستور می باشد. علاوه بر این مباحث مربوط به شی گرایی این کتابخانه هم در کتاب ذکر شده آموزش داده شده و در مجموع باید گفت با توضیحات و آموزش های این کتاب به راحتی می توانید یک رابط گرافیکی استاندارد برای محصول نرم افزاری خود توسعه دهید.

در انتها باید گفت اگر شما یک برنامه نویس پایتون هستید و قصد دارید نرم افزاری توسعه دهید، کتابخانه TKinter یکی از بهترین ابزارهای برای توسعه رابط گرافیکی نرم افزار شما خواهد بود و اگر نمی دانید چگونه باید از این کتابخانه استفاده کنید، کتاب آموزش ساخت رابط گرافیکی در پایتون با TKinter راهنمای خوبی برای شما خواهد بود. هم اکنون می توانید این کتاب را به رایگان از انتهای همین پست دانلود کنید.

اگر شما هم کتابخانه های دیگری برای ساخت رابط گرافیکی در پایتون می شناسید، می توانید از بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از این کتاب حمایت می کنم
  • حجم فایل :
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما

    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *