0

آیا با برنامه نویسی میشه مهاجرت کرد؟

برنامه نویسی برای مهاجرت

دریافت آموزش برنامه نویسی برای مهاجرت تحصیلی هدف بسیاری از دانشجویان و علاقه مندان به حوزه برنامه نویسی می باشد. بهترین کشورها برای برنامه نویسان کانادا، آلمان و انگلیس می باشند. در حال حاضر هر فعالیتی وابسته به هوش مصنوعی، برنامه نویسی و به طور کلی علوم کامپیوتر می باشد.

جایگاه برنامه نویسی

مهارت های لازم برای برنامه نویسی

تخصص برنامه نویسی یکی از مهم ترین شاخه های دنیای دیجیتال است. هر سال جهان یک گام بیشتر در راستای دیجیتالی شدن بر می دارد و به هوش مصنوعی وابسته می شود. با پیشرفت دولت های الکترونیک، تقاضا برای استخدام برنامه نویس نیز افزایش می یابد. برنامه نویسی یکی از محبوب ترین گرایش های کامپیوتر است که همچنان در حال رشد و توسعه می باشد.

کار برنامه نویسی پس از کار یک مهندس نرم افزار و یک توسعه دهنده سیستم شروع می شود. برنامه نویسان به صورت تیمی کار می کنند. اعضای اصلی آن تیم برنامه نویسان به همراه توسعه دهندگان و طراحان نرم افزار هستند. مداد سبز یکی از منابع یادگیری برنامه نویسی است که میتوانید از دوره های رایگان آن استفاده کنید.

یک برنامه نویس حرفه ای با حل چالش ها و اصلاح مشکلات پیش رو یک برنامه را در قالب کدهای دستوری ایجاد می کند. در برخی موارد برنامه نویسان با تست و بازنویسی نرم افزارهای قبلی موجب می شوند تا آن ها بازدهی بهتری داشته باشند. یک برنامه نویس متبحر باید همیشه برنامه ای برای تبدیل نیاز های جدید به پاسخ های عملی و افزایش راندمان سیستم داشته باشد.

مهارت های یک برنامه نویس

وظایف برنامه نویسی

برنامه نویسی شغل آسانی نیست و اگر به دنبال مهاجرت به واسطه برنامه نویسی هستید، باید علاوه بر علاقه از استعداد، پشتکار و هوش قابل توجهی برخوردار باشید. برنامه نویسان حرفه ای اصولا به چندین زبان مسلط هستند و دقت عمل بالایی دارند. از همه مهم تر تسلط کامل به زبان انگلیسی است؛ زیرا زبان اصلی کامپیوتر است.

پروژه های برنامه نویسی معمولا در کوتاه مدت به پایان می رسند و کدنویسی پیچیده ای ندارند. اما اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید باید به صورت جامع از آموزش برنامه نویسی مدادسبز استفاده کنید.

یکی از مزیت های جذاب برنامه نویسی امکان دورکاری است. به همین خاطر بسیاری از شرکت ها پروژه های کوچک و بزرگ خود را به برنامه نویسان دیگر کشورها می سپارند. به همین علت برنامه نویسان در هیچ کشور توسعه یافته یا در حال توسعه ای بیکار نمی ماند.

پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی به سرعت در حال حذف مشاغلی است که انسان به طور مستقیم در آن دخالت دارد، اما تقاضا برای جذب متخصصان علوم کامپیوتر به خصوص برنامه نویسی به شکل روز افزونی در حال افزایش است.  برنامه نویسی با این که اضطراب زیادی با خود به همراه دارد و ممکن است موجب دست درد، گردن درد و … مشکلاتی از این قبیل شود اما یکی از بهترین شغل های حوزه فناوری است.

بهترین بازار کار برنامه نویسی در اروپا

یکی از بهترین مکان ها برای توسعه دهندگان نرم افزار و برنامه نویسان، قاره اروپا است. در نتیجه بهترین کشورها برای برنامه نویسان کشورهای اروپایی هستند. قدرتمند ترین فناوری ها در این کشورها عرضه می شود و سطح سرمایه گذاری بسیار بالاست. خیلی از کمپانی های بزرگ مانند آمازون، گوگل، فیس بوک و اپل همواره به دنبال استخدام برنامه نویسان با استعداد هستند. بهترین برنامه نویسان اروپا در کشورهای مجارستان، چک، لهستان، اوکراین و اسلواکی فعالیت می کنند.

برنامه نویسی پایتون یکی از مطرح ترین زبان های برنامه نویسی در دنیاست که به دلیل یادگیری آسان و کاربردهای زیادی که دارد به شدت مورد استقبال قرارگرفته است. درصورتی که قصد یادگیری پایتون را دارید می توانید آموزش پایتون را در وب سایت مداد سبز به صورت رایگان یاد بگیرید.

وظایف و مهارت های رایج یک برنامه نویس

انواع برنامه نویسی

برنامه نویسان با توجه به شرایط و تسلط به برنامه وظایف متفاوتی دارند. از جمله مهم ترین وظایف برنامه نویسان پس از مهاجرت می توان به کدنویسی برای نرم افزارها، مستند سازی عملکرد و تست، اصلاح و اشکال زدایی نرم افزار، کار تیمی با تولیدکنندگان محتوا و طراحان، اشاره کرد. شما در حین تحصیل در رشته برنامه نویسی باید مهارت و تسلط بالایی کسب کنید؛ این موضوع به شما برای کسب موقعیت های شغلی مناسب کمک خواهد کرد.

مشاهده  آموزش برنامه نویسی پایتون : قسمت یازدهم

کارفرمایان ترجیح می دهند برنامه نویسی را استخدام کنند که دارای مدرک معتبر در این حیطه باشد. زبان های برنامه نویسی پایتون،  C#، جاوا و .Net از جمله زبان های برنامه نویسی رایج هستند. اما بیشترین درآمد مربوط به برنامه نویسان جاوا اسکریپت، لینوکس، asp.net و جاوا می شود.

مشاغل مناسب پس از تحصیل در رشته برنامه نویسی

مشاغل مربوط به برنامه نویسی طیف گسترده ای دارند. مدیر توسعه نرم افزار، تحلیل گر نرم افزار، مدیر پروژه فناوری اطلاعات، توسعه دهنده نرم افزار و معمار نرم افزار از جمله مشاغلی هستند که شما پس از پایان تحصیل بنا به علاقه و مهارت خود می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید.

به طور کلی موقعیت کاری در زمینه برنامه نویسی کاملا نامحدود است. شما می توانید به عنوان یک برنامه نویس اندروید یا iOS، توسعه دهنده games، طراح وب یا برنامه نویس دسکتاپ به صورت تخصصی مشغول به کار شوید و درآمد بالایی کسب کنید.

زیرشاخه های مربوط به رشته برنامه نویسی

از گرایش های رشته برنامه نویسی که بازار کار خوبی دارند و مورد استقبال قرار می گیرند می توان به برنامه نویسی موبایل، برنامه نویسی دسکتاپ، توسعه دهنده وب، توسعه دهنده بازی ها و برنامه نویسی نرم افزار اشاره کرد.

توسعه دهنده بازی ها

طراحی و توسعه بازی های ویدیویی در پلتفرم های مختلف یک کار پردرآمد و جذاب است. این پلتفرم ها شامل کامپیوتر های شخصی، کنسول های بازی و اپلیکیشن های موبایل می شوند. در این حیطه باید طراحی شخصیت، طراحی لباس بازی، تعیین سطح بازی و انیمیشن آن انجام شود.

این رشته نسبتا نوظهور بازار کار بسیار خوبی دارد. برنامه نویس وب، رابط کاربر گرافیکی، برنامه نویس یادگیری ماشین و برنامه نویس رقابتی از دیگر گرایش های برنامه نویسی هستند.

برنامه نویس موبایل

یک برنامه نویس اپلیکیشن های موبایل برای انواع گوشی ها از زبان های برنامه نویسی در راستای توسعه طراحی و تست برنامه های مختلف استفاده می کند. تخصص این افراد در سیستم های پرطرفداری مانند اندروید و iOS می باشد. در طراحی برنامه های موبایل رعایت  UI و UX از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر قصد برنامه نویسی برای موبایل را دارید می توانید از آموزش فلاتر در سایت مداد سبز استفاده کنید.

برنامه نویس توسعه دهنده وب

طراحی، ایجاد و پشتیبانی از وب سایت، از جمله وظایف اصلی برنامه نویس توسعه دهنده وب هستند. ساخت برنامه های کاربردی وب باید بر اساس مدل مشتری و سرور به صورت تخصصی انجام شود. یک توسعه دهنده حرفه ای وب باید به زبان های  HTML، CSS، PHP، جاوا اسکریپت و پایتون تسلط کافی داشته باشد. علاوه بر موارد ذکر شده تولید محتوا نیز یکی از وظایف توسعه گران وب می باشد که با استفاده از برنامه هایی نظیر فتوشاپ و پریمیر صورت می پذیرد.

برنامه نویسی Desktop

به برنامه هایی که برای سیستم عامل های مختلف و تلویزیون های مدرن طراحی و اجرا می شود، برنامه های ویندوزی می گویند. افراد فعال در برنامه نویسی دسکتاپ به زبان های پرل، جاوا، C و C++ کاملا مسلط هستند.

برنامه نویسی نرم افزار

در جهان امروز بخش عظیمی از صنایع به مهندسی نرم افزار وابسته است. نرم افزار ها در کسب و کارهای مختلف نقش پررنگی دارند و عضوی جدانشدنی از زندگی شخصی و کاری ما محسوب می شوند. با وجود رونق برنامه نویسی نرم افزار، موقعیت های شغلی مرتبط با این رشته همچنان در حال رشد است.

خلاصه

اخذ پذیرش برای رشته هایی مانند مهندسی نرم افزار، یکی از بهترین راه ها مهاجرت برنامه نویسان می باشد. هزینه های مربوط به مهاجرت تحصیلی نسبت به مهاجرت کاری کمتر بوده و یک سال پس از پایان تحصیل فرصت خواهید داشت تا یک کار مناسب پیدا کنید. از همه مهم تر برای مهاجرت تحصیلی نیازی به رزومه ندارید و می توانید مسیر مهاجرت را با سرعت بیشتری طی کنید.

اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
[کل: میانگین: ]
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *