0

کتاب استارتاپ به سبک ایرانی

کتاب استارتاپ به سبک ایرانی

واژه استارتاپ (به انگلیسی: Startup) که مدت زیادی از ورود آن به دنیای کارآفرینی ایران نمی گذرد امروزه بسیار محبوب شده و به عنوان یک سبک کارآفرینی در بین کارآفرینان ایرانی از جمله کارآفرینان جوان شناخته می شود. در این مطلب قصد داریم به دنیای استارتاپ از دید کارآفرینان ایرانی بپردازیم و کتابی که در همین زمینه تهیه شده است را برای شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

دنیای استارتاپ ها دنیای آرزوها، موفقیت ها و شکست های افرادی است که می خواهند دنیا را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کنند. واژه استارتاپ در واقع به گروهی از افراد متخصص در حوزه های مختلف گفته می شود که دور هم جمع شده اند تا مسئله ای از زندگیه خود و دیگران که کمتر کسی به آن توجه می کند حل کنند و با ایجاد یک نوآوری، آسایش و راحتی را برای انجام هر کاری فراهم آورند.

پیشتر استارتاپ در حوزه های مرتبط به آی تی مطرح می شد و گفته می شد استارتاپ شرکت کوچکی متشکل از کمتر از ۲۰ نفر نیرو، سرمایه و سود سالیانه کمتر از ۱ میلیارد تومان است که ابزارهای اصلی آن برای کارکردن شامل اینترنت، کامپیوتر و سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری هستند. اما امروزه استارتاپ در هر حوزه ای مطرح می شود، درست است که وجود کامپیوتر و اینترنت خود تسهیل کننده مسیر ارائه خدمت یا محصول در هر حوزه ای می باشد اما امروزه این ابزارها در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و لزوما مختصی زمینه های دنیای آی تی نیستند. (تعریف استارتاپ – متمم)

مطلب مرتبط: کتاب استارتاپ چیپست؟

تا به اینجا در مورد استارتاپ به صورت کلی گفتیم اما اکنون نوبت آن است که به سراغ استارتاپ در کشور خودمان ایران برویم. استارتاپ همان طورکه در سایر کشور ها وارد مطرح شده، در کشور ما هم این سبک کارآفرینی چند سالی است که به وجود آمده و کارآفرینان چه قدیمی و چه نوپای زیادی را به سمت خود کشیده است. این دنیای جذاب اکنون در ایران جایگاه بسیار محبوبی دارد و بسیاری از افراد چه تحصیل کرده یا بدون تحصیل، چه دانش آموز یا دانشجو و چه کارمند یا مدیر را به فکر راه اندازی استارتاپ خود انداخته است.

اکنون در کشورما استارتاپ های کوچک و بزرگ زیادی در حال فعالیت هستند که همه آن ها در حال ارائه خدمات و محصولات خود به آسان ترین شکل ممکن هستند و باید گفت خیلی از آن ها باعث تغییر سبک زندگی مردم ایران شده اند. برای مثال دیجیکالا به عنوان یک فروشگاه اینترنتی باعث تغییر سبک خرید کاربران ایرانی شد و یا اسنپ به عنوان یک سرویس تاکسی آنلاین موجب به وجود آمدن نوع دیگری از سرویس های حمل و نقل در این کشور شده است.

About Startup

اما استارتاپ در ایران به همین جا ختم نمی شود. همان طور که گفتیم استارتاپ های زیادی در این کشور فعالیت می کنند و یا فعالیت کرده اند و اکنون دیگر وجود ندارند. علاوه بر این راه اندازی استارتاپ و شروع کارآفرینی به سبک استارتاپی به همین راحتی نیست و فراز و فرود ها و سختی های بسیاری دارد که این سختی ها را فقط کسانی که سال ها در این حوزه فعالیت کرده اند می توانند برای شما ارائه دهند.

مطلب مرتبط: کتاب مدل کسب و کار شما

خب پس بهتر است پیش از اینکه بدون دانش به سراغ راه اندازی استارتاپ بروید، کمی در مورد تجربیات هم وطنانی که در این زمینه فعالیت کرده اند بدانید. از آنجایی که پیدا کردن تجربیات افراد فعال در این عرصه کاری زمان بر است، تیمی از علاقه مندان به دنیای استارتاپی تصمیم گرفتند تا خاطرات و تجربیات این فعالان را در قالب کتابی جمع آوری کنند و در اختیار علاقه مندان قرار دهند. حاصل جمع آوری این خاطرات و تجربیات باعث خلق کتاب استارتاپ به سبک ایرانی شد.

مشاهده  دانلود کتاب آموزش برنامه نویسی HTML 4.0

کتاب استارتاپ به سبک ایرانی به ارائه خاطرات تنی چند از افراد فعال استارتاپی در جامعه ایرانی است که خود بنیانگذار تعدادی از موفق ترین شرکت های استارتاپی در این کشور بوده اند. در این کتاب تجربیات افرادی چون برادران محمدی بنیانگذاران فروشگاه اینترنتی دیجی کالا، نازنین دانشور بنیانگذار وبسایت تخفیفان، محمد جواد شکوری مقدم بنیان گذار وبسایت آپارات و میهن بلاگ و افراد موفق دیگری نیز جمع آوری شده اند که بدون شک مطالعه تجربیات این افراد می تواند به شما در راه اندازی استارتاپتان کمک کند.

در کتاب استارتاپ به سبک ایرانی افرادی که در حوزه های مختلف به دنبال حل مسائل جامعه خود بوده اند از تجربیات خود، موفقیت ها و شکست هایشان، مشکلات و سختی هایی که در این مسیر داشته اند و هر آنچه که یک کارآفرین برای به بلوغ رساندن ایده خود خواهد گذراند حرف زده اند. این کتاب می توان به شما دید بسیار خوبی برای ورود به دنیای استارتاپی بدهد و همچنین این شناخت را به شما خواهد داد که آیا برای این کار ساخته شده اید و می توانید در این مسیر پیش بروید و یا دنیای استارتاپی جای شما نیست و خیلی زود از ادامه مسیر منصرف می شوید.

اینفوگرافیک: چالش های راه اندازی استارت آپ

پیش از شروع هر کاری همیشه مطالعه تجربیات افراد موفق در آن حوزه می تواند برای هر شخصی مفید باشد، پس اگر به دنبال استارتاپ خود هستید، حتما تجربیات افراد موفق این حوزه را در کتاب استارتاپ به سبک ایرانی مطالعه کنید. فهرست مطالب ارائه شده در این کتاب به شرح زیر است. تجربیات افراد موفق این حوزه را در کتاب استارتاپ به سبک ایرانی مطالعه کنید. فهرست مطالب ارائه شده در این کتاب به شرح زیر است.

  • فصل اول: سفر از خویشتن به خود (داستان زندگی شهرام شاهکار، مدیرعامل شرکت اسنپ)
  • فصل دوم: هدهد ما خوش خبر است (داستان زندگی نازنین دانشور، مدیر استارتاپ تخفیفان)
  • فصل سوم: این روز ها همه از تبلیغات اینترنتی استفاده می کنند شما چطور؟ (داستان زندگی شایان شلیله، مدیرعامل استارتاپ اِی نتورک)
  • فصل چهارم: سمساری اینترنتی (داستان زندگی رضا اربابیان، مدیر استارتاپ شیپور)
  • فصل پنجم: دلتنگ دست پخت مامان ها (داستان زندگی نسیم لطفی، استارتاپ مامان پز)
  • فصل ششم: سینما پارادیزوی ایرانی (داستان زندگی محمدجواد شکوری مقدم، مدیر استارتاپ های آپارات و فیلیمو)
  • فصل هفتم: دیجی دوقلوها (داستان زندگی برادران محمدی، بنیان گذاران دیجی کالا)
  • فصل هشتم: سندباد به وقتِ اکنون (داستان زندگی مجید حسینی نژاد، مدیر استارتاپ های علی بابا و جاباما)

کتاب استارتاپ به سبک ایرانی توسط نویسندگان و ناشران آن به رایگان منتشر شده است. پس هم اکنون می توانید بدون هیچ هزینه ای این کتاب ارزشمند را در ادامه دانلود کنید و از مطالعه آن لذت ببرید. فراموش نکنید که ارسال کتاب ها برای دوستانتان باعث خوشحالی ما و دوستانتان خواهد شد. پس اشتراک گذاری کتاب ها را به یاد داشته باشید که بهترین هدیه به دوست، کتاب است.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از وبسایت مقاله آی تی حمایت می کنم
  • حجم فایل : 6.3 مگابایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما
    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.
    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *