0

کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی

کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی

در کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی می خواهیم ابتدا شما را با این حوزه کاری جدید و بخش های مختلف آن آشنا کنیم و در نهایت به این موضوع بپردازیم که ظهور این زمینه کاری چه مزایا و معایبی برای زندگی بشر دارد. اگر دوست دارید بیشتر با این حوزه آشنا بشید، حتما این کتاب را مطالعه نمایید.

هر چه فناوری اطلاعات بیشتر پیشرفت کرد و دسترسی مردم به تکنولوژی های ارتباطی نظیر کامپیوترها، موبایل ها، گوشی های هوشمند و اینترنت بیشتر شد، زمینه های کاری جدیدی هم از دل این دانش و مفهوم به وجود آمد. یکی از مهمترین حوزه های کاری که به واسطه پیشرفت آی تی و تکنولوژی شکل گرفت، تجارت الکترونیک بود. اما تجارت الکترونیک چیست؟ و چه کاربردهایی در زندگی ما دارد؟

تجارت الکترونیک (به انگلیسی: E-Commerce) در قدم اول یک مفهوم حوزه بیزینس و اقتصادی است. اما این مفهوم اقتصادی با سایر مفاهیمی که پیش از آن وجود داشت، فرق می کند. فرق اساسی آن هم این است که تجارت الکترونیک از ابزارهای الکترونیکی برای رسیدن به مقاصد تجاری از جمله راه اندازی کسب و کار، توسعه فعالیت های اقتصادی، کسب درآمد و… استفاده می کند. در ساده ترین حالت می توان فروشگاه های اینترنتی همچون دیجی کالا را مثال زد که از ابزارهای حوزه آی تی و الکترونیکی، برای ارائه کالا به مشتریان خود در سرتاسر ایران استفاده می کند.

کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی

به وجود آمدن این زمینه کاری باعث ظهور مشاغل مختلفی شد که برای توسعه تجارت الکترونیکی به آن ها نیاز بود. مشاغلی همچون طراحی وبسایت، مدیریت و پشتیبانی وبسایت، مدیریت بازاریابی در فضای دیجیتالی و الکترونیکی و… که بدون شک این موضوع مزیت های E-Commerce را نشان می دهد. اما علاوه بر آن، این حوزه یکسری معایب هم دارد که از جمله معایب آن می توان به از دست رفتن برخی مشاغل که پیشتر به شیوه سنتی اداره می شد، اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با معایب و مزایای تجارت الکترونیکی کتابی تهیه شده که مفصل به این موضوع می پردازد.

کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی قصد دارد شما را علاوه بر آشنایی با مفهوم تجارت الکترونیکی، با ویژگی های مثبت و تاثیرات آن در زندگی انسان ها و همچنین در کنار این ویژگی ها، نکات منفی و معایب آن نیز آشنا کند. هدف این کتاب این است که به شما دیدی بدون جبهه گیری در مورد این حوزه کاری بدهد و به شما کمک کند با آشنایی درست از این مفهوم، به نحوی درست هم شما را از این زمینه بهره مند کند.

مشاهده  کتاب 15 پرسش و پاسخ در برنامه نویسی VBA

فهرست مطالب کتاب

  • تجارت الکترونیک چیست
  • انواع کسب و کار های تجارت الکترونیکی
  • انواع مدل های تجارت الکترونیک
  • اشکال مختلف E-Commerce
  • تعدادی از پلتفرم هایی که تجارت الکترونیک روی آن ها اجرا می شود
  • شبکه های اجتماعی و تجارت الکترونیک
  • مزایای تجارت الکترونیکی نسبت به روش سنتی
  • معایب تجارت الکترونیکی نسبت به روش سنتی

آشنایی با مفهوم تجارت الکترونیکی در عصری که تکنولوژی و ارتباطات همه گیر شده و افراد بسیار زیادی به آن دسترسی دارند، هم مهم و هم واجب است. چرا که این همه گیری بدون شک باعث تغییر در شیوه زندگی انسان می شود و اگر با آن آشنایی نداشته باشیم، قطعا از امکانات آن نیز بی بهره خواهیم بود. کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی به شما کمک می کند تا به خوبی با این حوزه آشنا شوید و یاد بگیرید که چگونه از آن بهره مند شوید. هم اکنون می توانید این کتاب را به رایگان از وبسایت مقاله آی تی دانلود کنید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از وبسایت مقاله آی تی حمایت می کنم
  • حجم فایل : 1.2 مگابایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما
    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.
    تجارت الکترونیکی چیست؟

    تجارت الکترونیک (به انگلیسی: E-Commerce) در قدم اول یک مفهوم حوزه بیزینس و اقتصادی است. اما این مفهوم اقتصادی با سایر مفاهیمی که پیش از آن وجود داشت، فرق می کند. فرق اساسی آن هم این است که تجارت الکترونیک از ابزارهای الکترونیکی برای رسیدن به مقاصد تجاری از جمله راه اندازی کسب و کار، توسعه فعالیت های اقتصادی، کسب درآمد و… استفاده می کند.

    انواع مدل های تجارت الکترونیکی

    B2B – B2C – C2C – C2B – G2B – G2C – B2G و… تمام این مدل ها در کتاب معایب و مزایای تجارت الکترونیکی معرفی شده اند

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *