0

5 عامل که قیمت نرم افزار CRM را با نیاز کسب و کارتان متناسب می کند

5 عامل که قیمت نرم افزار CRM را با نیاز کسب و کارتان متناسب می کند

جمع‌آوری و سامان‌دهی داده‌های مشتریان در هر سازمانی یک کار زمان‌بر است. به همین دلیل سرمایه‌گذاری بر روی یک نرم ‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری با کیفیت برای هر کسب و کاری که می‌خواهد رضایت مشتریان خود را داشته باشد، یک امر ضروری است.

یک سیستم CRM تمام اطلاعات مرتبط با مشتری شما را جمع‌آوری، سازماندهی و مدیریت می‌کند تا بتوانید ارتباطات را ساده، تجربه مشتری را ارتقا داده و مدیریت اطلاعات را بهبود بخشید.

هنگامی که بحث استفاده از سی آر ام در سازمان‌ها به میان می‌آید، چالش قیمت آن مطرح می‌شود. صاحبان کسب و کار می‌خواهند بدانند که آیا با خرید این نرم‌ افزار می‌توانند دغدغه‌های شرکت خود را برطرف کنند یا خیر. قیمت CRM با توجه به نیازهای هر کسب و کار متفاوت خواهد بود. این نرم ‌افزار مزایای بسیاری دارد که خرید آن را برای هر شرکتی با هر اندازه‌ای منطقی می‌کند. فاکتور اصلی تعیین قیمت CRM نیز مانند سایر سرویس‌های نرم‌افزاری، بر اساس امکانات و ماژول‌های مورد نیاز است. هر چه این امکانات بیشتر باشد، طبیعتا قیمت CRM نیز بالاتر خواهد بود. در ادامه به امکانات اصلی و تاثیرگذار CRM اشاره می‌کنیم.

CRM چیست؟

CRM، ابزار مدیریت ارتباط با مشتریان است که به مدیران کمک می‌کند تا به اهداف سازمانی خود دست پیدا کنند. در واقع پاسخ به سوال crm چیست را می توان در یک سیستم برنامه ریزی شده برای مدیریت ارتباط با مشتریان فعلی و مشتریان آتی کسب و کارها دانست که شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا اطلاعات، فرآیندها و جریان‌های کاری را جمع‌آوری کنند تا در بخش فروش به هدف‌های بالاتر دست پیدا کنند.

این سیستم‌ها انواع مختلفی از داده‌های مشتری را ذخیره و سازمان‌دهی می‌کنند تا مشتریان خود را بهتر درک کنید و بتوانید نیازهای آن‌ها را به خوبی پاسخ دهید و حتی با استفاده از این پلتفرم امکان پیش‌بینی فروش را خواهید داشت.

5 مزیت استفاده از CRM در سازمان‌ها

5 مزیت استفاده از CRM در سازمان‌ها

سیستم CRM ابزاری بسیار مفید است که کلیه تعاملات و ارتباطات کارشناسان فروش شما با مشتریان جاری و بالقوه را پیگیری و مدیریت می‌کند. همچنین به شناسایی فرصت‌هایی که ممکن است به پرورش یا پیگیری اضافی نیاز داشته باشند کمک می‌کند. از مزایای این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. متمرکز کردن رشد کسب و کار حول مشتریان

هنگامی که تجارت شما در حال رشد است، ممکن است به علت بزرگ شدن کسب وکار، مشتریان و سرنخ‌های با ارزش از بین بروند. در نهایت، اصطکاک نتیجه طبیعی رشد سازمان است.

اما یک پلتفرم CRM یکپارچه می‌تواند این اصطکاک را از بین ببرد زیرا با توجه به نیاز سازمان و مشتریان شما ساخته می‌شود.

CRM به شما این امکان را می‌دهد که کسب و کار خود را متناسب با مشتریان و مخاطبان خود طراحی کنید. درواقع تمام کارهایی که تیم‌های فروش، بازاریابی و خدمات شما انجام می‌دهند با انواع ابزارها هماهنگ می‌کند. این امر به شما کمک می‌کند تا اهداف تجاری و کار روزانه را حول مشتریان خود متمرکز کنید.

2. ایجاد هماهنگی بین تیم‌های فروش، بازاریابی و خدمات

همسویی بین تیم‌های مختلف شرکت برای موفقیت کسب و کار شما ضروری است. این همسویی به خصوص بین فروش و بازاریابی، به تیم شما کمک می‌کند تا تمام مراحل خرید مشتری را ساده کنند. سیستم CRM این هم ترازی را ساده می‌کند و منجر به هماهنگی تیم‌ها در کل مجموعه می‌شود.

در انجام این کار، تیم‌های داخلی می‌توانند داده‌های حیاتی و اطلاعات مشتری را به اشتراک بگذارند تا بتوانند به عنوان یک واحد منسجم کار کنند. در نتیجه مشتریان، یک تجربه خرید یکپارچه و ثابت خواهند داشت که باعث می‌شود به برند شما وفادار بمانند.

مشاهده  نمایندگی مجاز مدیران خودرو + فروش لوازم یدکی تیگو 5

3. ثبت و به اشتراک گذاشتن داده‌های مهم سازمان

نرم‌ افزارهای CRM کارهای وقت گیر مانند به اشتراک گذاری داده‌ها را ساده می‌کند. به روز رسانی دستی سوابق تماس شما متعلق به گذشته است. با استفاده از این سیستم مهم نیست که با چه شخصی صحبت می‌شود (به عنوان مثال، یک نماینده فروش یا یک بازاریاب)، سوابق و اطلاعات تماس بلافاصله در سیستم ذخیره و به روز می‌شوند.

با ذخیره‌سازی تمام داده‌های خود و هر تعامل بین تیم شما و مشتری، پرسنل به سوابق دقیقی دسترسی خواهند داشت که می‌توانند به راحتی از داخل پلتفرم به اشتراک بگذارند. این امر باعث می شود که سی ار ام یک منبع مطمئن از داده‌های سازمان شما باشد. در نتیجه، کارکنان این امکان را دارند که اطلاعات و تجربیات شخصی مشتری را به راحتی در آن ایجاد کنند.

4. خودکار کردن فرآیندهای سازمانی

خودکار کردن فرآیندهای سازمانی با CRM

CRMها تعدادی از وظایف روزانه را به صورت خودکار انجام می‌دهند و به کارهای وقت گیر اما ضروری شما سرعت می‌بخشند. همانطور که در بالا ذکر شد، اتوماسیون CRM ممکن است شامل ورود داده‌ها و به روز رسانی رکورد تماس پس از هر تعامل باشد، اما در موارد زیر نیز به اتوماسین فرآیندها کمک می‌کند:

  • یادآوری‌ها و اعلان‌ها برای پیگیری
  • ارسال ایمیل و پیام‌های تبلیغاتی
  • گردش‌های کاری فروش (به عنوان مثال می‌توانید معیارهایی را تنظیم کنید که به طور خودکار سوابق تماس، معاملات، شرکت‌ها، قیمت‌ها یا بلیط‌ها را ثبت و اقدامات مورد نظر شما را انجام دهد.)
  • تجزیه و تحلیل کمپین‌ها

5. تجزیه و تحلیل کسب و کار و دریافت گزارش‌های مختلف

سیستم‌های نرم افزاری مدیریت ارتباط با مشتریان، گزارش گیری و تجزیه و تحلیل فرآیندهای شما را ساده می‌کنند. ویژگی‌های گزارش‌دهی مانند داشبوردهای مختلف را در یک CRM را می‌توان سفارشی کرد تا به شما در تجزیه و تحلیل معیارهایی که برای شما مهم هستند کمک کنند. این به مدیران امکان می‌دهد مناطق فرصت و رشد را برای ایجاد تجربیات بهتر مشتری شناسایی کنند.

یکی از مزایای مهم CRM در کسب‌وکارها، گزارش‌هایی است که در اختیار مدیران قرار می‌دهد. هر چه این گزارش‌ها دقیق‌تر و کاربردی‌تر باشند، تاثیر بیشتری نیز بر موفقیت سازمان خواهند داشت.

به عنوان مثال نرم افزار CRM پیام گستر (www.payamgostar.com) با هدف پیشتیبانی بهتر از مشتریان، گزارش‌های کاربردی متنوعی را به صورت پیش‌فرض در پلتفرم خود قرار داده است. این گزارش‌ها به صورت آماده هستند که در شرایط مختلف می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و فرآیندهای خود را بررسی و تحلیل کرده تا نقاط ضعف خود را برطرف و فروش خود را افزایش دهید.

سخن نهایی

کسب و کارها روز به روز در حال رشد و تغییر هستند. سازمان‌هایی در این فضای رقابتی باقی می‌مانند که همسو با تغییرات در تجارت، خود را به روز کنند. استفاده از نرم ‌افزار CRM به شرکت‌ها کمک می‌کند که بهره‌وری خود را افزایش داده و چابک‌تر شوند.

سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری ابزارهای قدرتمندی هستند که به شما کمک می‌کنند تا رشد کسب و کار را تسریع کنید و در عین حال اصطکاک را از بین ببرید، همکاری بین تیمی را بهبود ببخشید، سوابق تماس خود را مدیریت و کارهای بیشتری را خودکار کنید.

به همین دلیل است که قیمت CRM و خرید آن با نیازهای هر کسب و کاری منطقی است چرا که نرم‌افزارهای CRM برای مقابله با چالش‌های تیم‌ها و مشتریان ایجاد شده‌اند. آن‌ها با طیف گسترده‌ای از خدمات و کانال‌های دیگر که از طریق آن مشتریان با کسب‌وکار شما درگیر می‌شوند، ادغام می‌گردند.

اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
[کل: 2 میانگین: 1]
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *