0

آموزش برنامه نویسی پایتون : قسمت دوازدهم

فیلم آموزش برنامه نویسی پایتون
فیلم آموزش برنامه نویسی پایتون

فیلم آموزش برنامه نویسی پایتون قسمت دوازدهم

در بخش دوازدهم آموزش برنامه نویسی پایتون با ویژگی توابع در این زبان برنامه نویسی در خدمت شما هستیم. برای شروع این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مطلب مرتبط: کتاب آموزش صفر تا صد برنامه نویسی پایتون

توابع یکی از بخش های جداناپذیر هر زبان برنامه نویسی است. به کمک تابع می توان بخش های مختلف یک برنامه ها به صورت چند بخش متمایز در آورد و اصطلاحاً امکان تغییر، خطایابی و بروزرسانی آن برنامه را آسان تر کرد. وقتی به جای آنکه مجموعه را به صورت کدهای تو در تو بنویسیم، به صورت قظعه کدهای جدا از هم توسعه دهیم که در کنار یکدیگر برنامه کل را می سازند، آنگاه در صورت وجود مشکل در یک بخش از برنامه، نیازی به تغییر و تصرف در کل کدهای برنامه نیست، فقط کافیست به تابعی که دچار مشکل شده مراجعه کنیم و در نهایت مشکل آن را برطرف کنیم.

زبان برنامه نویسی پایتون هم از تمام ویژگی های توابع در سایر زبان ها برخوردار است. علاوه بر این پایتون خود دارای مجموعه ای وسیع از توابع آماده و پرکاربرد است. در مجموع بخش تابع در Python همانند سایر زبان ها شامل دو بخش توابع پیشفرض و توابعی که توسط کاربر تعریف می شوند، می باشد.

توابع پیش فرض به صورت قطعه کدهای آماده تعریف شده اند که به منظور آسان تر کردن امور مربوط به برنامه نویسی می باشند. برای نمونه ویژگی چاپ در خروجی یک تابع پیشفرض است که به صورت print تعریف می شود و یا توابع مربوط به اعمال ریاضی نظیر توابع مثلثاتی، توان ها و چند جمله ای ها، تابع رادیکال و… . از این دست توابع به تعداد بسیاری در برنامه نویسی پایتون یافت می شود که هر کدام در ماژول و پکیج مربوط به خود قرار دارند.

مشاهده  دانلود فیلم آموزش کامل #C به زبان فارسی – قسمت دوم

بخش دوم توابع مربوط به تعریف یک فانکشن توسط کاربر است. این تابع می تواند دارای یک یا چند ورودی و خروجی و یا حتی بدون خروجی باشد. برای انتخاب نام تابع باید یک سری قوانین را رعایت کرد. برای نمونه نمی توان از نام توابع پیش فرض برای تعریف تابع جدید استفاده کرد. برای تعریف تابع در زبان برنامه نویسی پایتون به صورت زیر عمل می کنیم.

def funcname (value):

         programs

واژه def حتما باید برای هر تابع به کار رود که نمایانگر تعریف یک تابع جدید است. در بخش funcname باید نام تابع قرار گیرد، در بخش value متغیر یا همان ورودی که قرار است دریافت شود، تعریف می شود و در نهایت در بخش pograms هم مجموعه دستوراتی که تابع باید انجام دهد قرار می گیرند.

در پاراگراف های بالا توضیحات اولیه ای در مورد توابع در پایتون ارائه کردیم. برای یادگیری بیشتر در این مورد می توانید فیلم آموزشی توابع در پایتون را از انتهای مطلب دریافت نمایید. در این ویدئو آموزشی توابع به طور مفصل معرفی شده اند و برای یادگیری بهتر کاربران، مثال های مختلفی هم همراه آموزش ارائه شده است. این ویدئو را با سایر دوستان خود هم به اشتراک بگذارید.

جهت دریافت سایر قسمت های منتشر شده از این آموزش، به صفحه مربوط به آن با نام فیلم آموزش مقدماتی پایتون در وبسایت مراجعه نمایید.

جهت دریافت مستقیم فیلم آموزشی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • حجم فایل : ۱۳ مگابایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما

    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.

    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *