زبان برنامه نویسی گو نخستین بار توسط سه برنامه نویس شرکت گوگل با نام های رابرت گریسمر، راب پایک و کن تامپسون در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و به صورت متن باز در اختیار کاربران قرار گرفت برای آشنایی بیشتر با این زبان و ساختار آن در ادامه با ما همراه باشید.
مطلب مرتبط: مجموعه مقالات آموزشی برنامه نویسی
همان طور که در ابتدای مطلب توضیح دادیم، زبان برنامه نویسی گو توسط سه کارمند گوگل به وجود آمده است. این زبان یک زبان برنامه نویسی ترجمه شده است و دارای ویژگی زباله جمع کن (بازیافت حافظه) و همروند می باشد. زبان Go با نام گولنگ (به انگلیسی: Golang) نیز شناخته می شود که این واژه مخفف عبارت Go Language است. این زبان در حال حاضر در چند سامایه اجرایی کمپانی گوگل در حال استفاده می باشد. زبان برنامه نویسی گو توانایی پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف نظیر ویندوز، مک او اس، لینوکس و انواع سیستم عامل های بی اس دی را داراست.
از این زبان برنامه نویسی می توان هم به صورت آفلاین و هم به صورت تحت وب استفاده کرد. برای این منظور فریم ورک تحت وبی با نام Beego ارائه شده است که برای برنامه های وب و سرویس های Backend به کار می رود. زبان Go به دلیل برخورداری از ویژگی بازیافت حافظه، یکی از سریعترین زبان های برنامه نویسی در اجرای برنامه ها محسوب می شود که در عین حال کمترین اتلاف حافظه را نیز دارا است. به کمک ویژگی بازیافت حافظه یا همان زباله جمع کن، مدیریت حافظه به صورت خودکار انجام می شود که در طی این فرایند قطعاتی از حافظه که پیشتر توسط اشیاء اشغال شده اند اما اکنون مورد استفاده برنامه نیستند، آزاد شده و در اختیار سایر متغیر ها و اشیاء برنامه قرار می گیرند.
ساختار زبان برنامه نویسی گو مشابه سایر زبان های برنامه نویسی است که تاکنون ارائه شده اند، از نظر نوشتاری هم تا حدودی مشابه زبان برنامه نویسی سی می باشد. ما برای آشنایی بیشتر کاربران با این زبان برنامه نویسی، ساختار برنامه های نوشته توسط آن و نحوه کارکرد برنامه نویسی Go کتابی تهیه کرده ایم که تمام موارد ذکر شده در آن ارائه شده اند.
کتاب آشنایی با ساختار زبان برنامه نویسی گو توسط آقای سید امیر ایرانی تهیه شده است که متغیر ها، اشیاء، توابع، دستورات و سایر بخش های این زبان برنامه نویسی معرفی شده و برای درک بهتر دستورات، مثال هایی هم ارائه شده است. با مطالعه این کتاب کاربران با مقدمات برنامه نویسی گو آشنا می شوند و می توانند در حد متوسطی برنامه های خود را تحت این زبان توسعه دهند. ارائه مثال در ازای هر مبحث این کتاب را به بهترین منبع فارسی زبان برای یادگیری گولنگ تبدیل کرده است. هم اکنون می توانید این کتاب را به رایگان از انتهای مطلب دریافت کنید.
نظر شما در مورد زبان Golang چیست؟ آیا تا به حال تجربه کار با این زبان برنامه نویسی را داشته اید؟ تجربیات خود را در بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
جهت دریافت فایل با لینک مستقیم بر روی لینک زیر کلیک کنید.
جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.
نظرات کاربران