0

کتاب آشنایی با هاست رایگان و مزایا و معایب آن

کتاب آشنایی با هاست رایگان و مزایا و معایب آن

برای اینکه بتوانید وبسایتی راه اندازی کنید، شما به یک هاست یا میزبانی وب نیاز دارید. یکی از راه های تهیه فضای میزبانی استفاده از سرویس های هاست رایگان است. در این مطلب قصد داریم این نوع سرویس ها را برای راه اندازی وبسایت بررسی کنیم و از مزایا و معایب آن ها حرف بزنیم. همچنین کتابی برای اینکه در این زمینه بیشتر مطالعه کنید، تهیه کرده ایم که در انتها می توانید آن را دریافت نمایید. برای یک یادگیری جدید با ما همراه شوید.

اگر قصد دارید برای خود و یا کسب و کارتان وبسایت راه اندازی کنید، پیش از راه اندازی وبسایت به امکاناتی نیاز دارید، امکاناتی نظیر ثبت یک دامنه برای وبسایتتان، انتخاب نام مناسب و تهیه یک هاست. هاست یا به فارسی میزبانی فضایی در وب و اینترنت است که از آن برای ذخیره و قرار دادن اطلاعات وبسایت درون آن استفاده می شود. در حقیقت وبسایت شما به کمک میزبانی قابل اجرا است و در دسترس کاربران قرار می گیرد. همانند وبسایت مقاله آی تی که از هاست برای نمایش این وبسایت به شما استفاده کرده ایم.

برای تهیه فضای میزبانی و اجرای وبسایتتان بر روی آن دو نوع رویکرد وجود دارد. رویکرد اول اجاره هاست به صورت سالیانه و پرداخت هزینه مورد نظر آن و رویکرد دوم تهیه هاست رایگان بدون نیاز به هیچ هزینه ای. هر کدام از این دو رویکرد مزایا و معایبی دارند که می توان در مورد آن ها ساعت ها صحبت کرد. اما از آنجایی که بررسی هر سرویس رایگانی اولویت کاربران است، در اینجا می خواهیم به بررسی سرویس های میزبانی وبسایت رایگان بپردازیم.

مطلب مرتبط: کتاب آموزش CPanel (سی پنل)

همان طور که گفتیم انتخاب هاست رایگان مزایا و معایب خود را دارد. بدون شک اولین و مهمترین مزیت این نوع هاست رایگان بودن آن است. اما علاوه بر این مزایای مهم دیگری هم دارد که بررسی آن ها خالی از لطف نیست. به طور مثال استفاده از هاست رایگان برای کسانی که به تازگی قصد راه اندازی وبسایت را دارند و پیش از این نیز سابقه راه اندازی و مدیریت وبسایت را نداشته اند، این امکان را فراهم می کند که بدون ریسک مالی، در وبسایت رایگان خود به یادگیری بپردازند و نگران از کار افتادن وبسایت خود نباشند که همین مورد یکی از اصلی ترین دلایل و مزیت های استفاده از میزبانی های رایگان است.

شاید فکر کنید هاست رایگان فقط مختص کاربران تازه کار و مبتدی است اما باید بگوییم سخت در اشتباهید، چرا که کاربران حرفه ای تر هم از سرویس های میزبانی رایگان استفاده می کنند. خیلی از کاربران حرفه ای برای تست اولیه وبسایت و یا برنامه تحت وب خود از سرویس های رایگان بهره می برند تا در صورتی که برنامه توسعه یافته آن ها دارای مشکل یا باگی بود، باعث از کار افتادن وبسایت و برنامه اصلی نشود.

سرویس میزبانی وبسایت

علاوه بر مواردی که ذکر کردیم، سرویس های هاست رایگان مزایای دیگری هم دارند. همچنین در کنار این مزایا معایبی دارند که نباید از آن ها چشم پوشی کرد. مثلا به دلیل اینکه این سرویس ها به صورت رایگان ارائه می شوند، تعداد کاربرانی که پشتیبانی می کنند نسبت به نمونه های غیر رایگان بسیار کمتر است و یا این نوع سرویس ها معمولا توسط ارائه دهندگان آن ها پشتیبانی نمی شوند و بکاپی هم از محتواهای درون آن تهیه نمی شود. پس اگر وبسایتتان در این نوع سرویس ها از کار افتاد، امکان بازگردانی آن به سختی برایتان فراهم خواهد بود.

مشاهده  کتاب آموزش تولید محتوای با کیفیت

مطلب مرتبط: کتاب آموزش نصب کنترل پنل Cpanel در سرورهای لینوکسی

تا به اینجا به صورت خلاصه به معرفی سرویس های هاست رایگان پرداختیم و از برخی مزایا و معایب آن صحبت کردیم. اما شاید علاقه مند باشید در مورد این سرویس ها بیشتر بدانید.  ما برای دوستانی که به اطلاعات بیشتر در این زمینه نیاز دارند، کتابی تهیه کرده ایم که به صورت مفصل تر سرویس های میزبانی سایت رایگان را بررسی کرده و با جزئیات بیشتری به معرفی این نوع سرویس ها پرداخته است.

کتاب مورد نظر آشنایی با هاست رایگان و مزایا و معایب آن نام دارد که نام کتاب خود گویای محتوای درون آن است. همان طور که گفتیم این کتاب به صورت مفصل تر به بررسی این نوع سرویس ها پرداخته است. از جمله به این موضوع که چرا برخی سرویس دهندگان میزبانی وبسایت، سرویس های رایگان ارائه می دهند، دلایل استفاده کردن یا نکردن از این خدمات برای شما، بررسی مزایا و معایب آن به صورت جامع و کلی محتوای با ارزش دیگر در مورد هاست های رایگان که جای دیگری پیدا نخواهید کرد.

فهرست مطالب کتاب آشنایی با هاست رایگان و مزایا و معایب آن:

  1. هاست چیست؟
  2. انواع هاست کدامند؟
  3. هاست رایگان چیست؟
  4. هاست رایگان مناسب چه سایت هایی است؟
  5. معایب هاست رایگان
  6. معرفی چند سرویس میزبانی رایگان خارجی
  7. معرفی چند سرویس میزبانی رایگان ایرانی
  8. هاست رایگان خارجی بهتر است یا ایرانی؟
  9. آیا هاست روی سئو سایت تاثیر دارد؟
  10. آیا سرویس میزبانی وب رایگان همیشگی و نامحدود وجود دارد؟
  11. هاست لینوکس و ویندوز چه فرقی دارند؟

این کتاب نه تنها شما را با هاست های رایگان آشنا می کند، بلکه به شما برای انتخاب هاست مناسب برای وبسایتتان نیز کمک خواهد کرد. مطالعه این کتاب را به شخصی که قصد راه اندازی وبسایت دارد و یا به دنبال یافتن سرویس میزبانی خوب برای وبسایت خود است توصیه می کنیم. نکته پایانی هم مثل همیشه این کتاب هم همانند سایر کتاب های موجود در وبسایت رایگان است و استفاده از آن هزینه ای ندارد، اما شما اگر مایل باشید می توانید به میزان دلخواه از ما حمایت کنید. برای این کار کافیست بر روی دکمه من از این کتاب حمایت می کنم کلیک کنید و با هر مبلغی که مورد نظرتان هست از ما حمایت نمایید.

  • دانلود با لینک مستقیم
  • من از وبسایت مقاله آی تی حمایت می کنم
  • حجم فایل : 317 کیلوبایت
  • رمز فایل : www.it-research.ir
  • منبع : وبسایت مقاله آی تی
  • دریافت مستقیم کتاب از کانال تلگرام مقاله آی تی
  • راهنما
    جهت دانلود سریع تر، لینک دانلود را در آدرس بار نرم افزار اینترنت دانلود منیجر کپی کنید.
    اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
    [کل: میانگین: ]

    نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *