پادری آلومینیومی: گزینههای مختلف برای جلوگیری از آلودگی
پادری آلومینیومی برای جذب گرد و خاک در ورودی و خروجی ساختمانهای مسکونی طراحی شده است. اما نکته حائز اهمیت این است که هر نوع پادری به منظور جلوگیری از آلودگی در شرایط خاصی طراحی شده است و باید با توجه به شرایط محیطی انتخاب شود.
انواع پادری آلومینیومی
1. پادری آلومینیومی تمام موکت
این نوع پادری آلومینیومی دارای برسها و شانههای زبری است که به راحتی گرد و خاک و سنگهای ریز را از کفش جدا میکند و از ورود آنها به ساختمان جلوگیری میکند.
2. پادری آلومینومی لاستیک موکتی
این نوع پادری برای مناطق با بارش زیاد (باران گیر یا برف گیر) مناسب است. با داشتن شیارهای لاستیکی، گل و لای به آسانی گیر میافتد و مانع ورود آن به ساختمان میشود. همچنین با داشتن موکت، گرد و خاک را از زیر کفش پاک میکند.
3. پادری آلومینیومی تمام لاستیک
این نوع پادری آلومینیومی دارای شیارهایی است که گل و لای را در بین آنها گیر انداخته و از کفش جدا میکند. بیشتر مناسب مناطق سرد است و از لیز خوردن جلوگیری میکند. همچنین با استفاده از این نوع پادری، علاوه بر جلوگیری از ورود گل و لای و گردو خاک، ورودی و خروجی ساختمان را شیک و مدرن میکند.
نحوه انتخاب پادری مناسب
با توجه به نگرانیهای مرتبط با بیماریهای ریوی و سایر بیماریهای جدی که به گرد و غبار مرتبط میشوند، مدیران باید مسائل مربوط به آلودگی را جدی بگیرند. در این راستا، انتخاب پادری مناسب بسیار حائز اهمیت است.
انتخاب پادری با سه مرحله
- پادری زاینده: این نوع پادری دارای ساختاری است که بخش عمدهای از شن، خاک و آلایندههای کفش را به دام میاندازد. این پادری از زیر ساخت آلومینیومی با روکش لاستیکی تشکیل شده است که در بیرون از ساختمان قرار میگیرد. در داخل زمین نصب میشود تا آلایندهها و گرد و خاک در شیارهای آن گیر افتاده و به ساختمان نفوذ نکنند.
- پادری جذبی: این بخش در داخل ورودی، در فضایی که دو درب پشت سر هم وجود دارد، قرار میگیرد. در داخل زمین نصب میشود و وظیفه نظافت کف کفش را از گرد و غبار ریز بر عهده دارد. این بخش از جنس لاستیک و موکت ساخته شده است.
- پادری نهایی: این قسمت بعد از درب دوم نصب میشود و از جنس موکت است. وظیفه آن گرفتن رطوبت کفش و گرد و غبار بسیار ریز است. این بخش باعث از بین رفتن ردپاهایی میشود که همیشه در لابی ساختمانها وجود دارند.
نظرات کاربران