0

بهترین روش مارکتینگ در سال 2023 که غوغا می‌کند!

بهترین روش مارکتینگ در سال 2023 که غوغا می‌کند!

۹۹ درصد از افرادی که از ویدیو برای مارکتینگ استفاده می‌کنند، اذعان کرده‌اند که همچنان این روند را ادامه خواهند داد! این آمار شگفت‌انگیز نیست؟ به‌نظر شما چرا مارکتر‌ها این تصمیم را می‌گیرند؟ من به شما می‌گویم که این به‌دلیل تاثیر ویدیو مارکتینگ در رشد کسب‌و‌کار‌های آنلاین است. در این مقاله قصد داریم بیشتر به این موضوع به‌پردازیم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اهمیت ویدیو مارکتینگ

در سال ۲۰۰۵ با راه‌اندازی یوتیوب، بازاریابی ویدیویی به وجود آمد. در سال ۲۰۰۶ این پلتفرم توسط گوگل خریداری شد و تا ۲۰۰۹ دارای چند فرمت ویدیویی شد. این داستان آغاز ویدیو مارکتینگ است. با توسعه فناوری، ایجاد ویدیو‌های با کیفیت آسان‌تر می‌شود و این دلیلی‌ست که این روش بازاریابی را بین مارکتر‌ها محبوب می‌کند. البته تنها دلیل محبوبیت ویدیو مارکتینگ، این موضوع نیست.

در ابتدا ظهور تکنولوژی مانند تلفن‌های هوشمند تماشای ویدیو‌های باکیفیت را آسان‌تر کرد. سپس همه‌گیری کرونا باعث شد تا تماشای ویدیو آنلاین افزایش پیدا کند. به‌طوری که در آمریکا تماشای ویدیو‌های آنلاین ۲۱۵ درصد رشد کرد. اکنون افراد به‌طور متوسطه در هفته چیزی حدود ۱۹ ساعت به تماشای ویدیو‌های آنلاین می‌پردازند. تولید محتوای ویدیویی و بازاریابی ویدیویی فعالیت‌هایی در کسب‌و‌کار هستند که دیگر قابل چشم‌پوشی نیستند.

اهمیت ویدیو مارکتینگ

محتوای ویدیو در شبکه‌های اجتماعی:

  • ویدیو دومین محتوای مورد علاقه برای افزایش تعامل است.
  • ویدیو تا ۱۰ برابر تعامل توییت‌ها را افزایش می‌دهند.
  • شبکه‌های اجتماعی محبوب در جهان مانند یوتیوب و تیک‌تاک تنها بر روی ویدیو تمرکز دارند.
  • مردم تقریبا ۱ میلیارد ویدیو در روز در پینترست مشاهده می‌کند.

مزایای ویدیو مارکتینگ

1) ویدیو مارکتینگ سئو را بهبود می‌دهد

بر اساس آمار ۳۱ درصد از بازاریابان برای بهبود سئوی وبسایتشان، محتوا‌های ویدیویی به وبسایت‌شان اضافه می‌کنند. محتوای ویدیویی باعث می‌شود افراد زمان بیشتری در وبسایت حضور داشته باشند و این می‌تواند به بهبود سئو کمک کند؛ همچنین ۸۳ درصد از بازاریابان ادعا می‌کنند که استفاده از ویدیو به آن‌ها کمک می‌کند تا لید‌های بیشتری به‌دست بیاورند.

2) ویدیو برای کاربران موبایل جذاب است

۷۷ درصد افراد از تلفن‌های هوشمند برای مشاهده ویدیو‌های آنلاین استفاده می‌کنند؛ همچنین بر اساس آمار فیسبوک احتمال اینکه مردم با گوشی هوشمند به تماشای روزانه ویدیو بپردازند یک‌و‌نیم برابر بیشتر از کامیپوتر است.

3) محتوای ویدیویی برای ایجاد اعتماد و آموزش عالی است

در حالی که چیزی حدود ۹۱ درصد از کاربران تمایل به دیدن محتوای ویدیویی دارند، ۳۰ درصد از آن‌ها می‌خواهند تنها ویدیو‌های آموزشی ببینید. ویدیو مارکتینگ دارای کاربرد‌های مختلفی‌ست که می‌تواند به تیم‌ها به‌خصوص تیم‌های خدماتی کمک شایانی کند. ویدیو‌های معرفی تیم، ویدیو‌های مبتنی بر دانش و ویدیو‌های داستان مشتری برخی از آن کاربرد‌ها هستند.

کاربران فقط محتوا‌های ویدیویی برند‌ها را تماشا نمی‌کنند. بر اساس آمار بخش زیادی از نسل  Z تمایل دارند ویدیو‌های بی‌کیفیت اما معتبر را مشاهده کنند. این یعنی آن‌ها ویدیو‌های افرادی مانند خودشان را ارجح‌تر می‌دانند. شما برای موفقیت در ویدیو مارکتینگ به یک استراتژی نیاز دارید.

نقش محتوای ویدیویی

چگونه از ویدیو مارکتینگ برای رشد کسب‌و‌کار استفاده کنیم؟

قبل از تولید محتوای ویدیویی، شما نیازمند یک استراتژی هستید؛ زیرا هر چیزی که در طی فرآیند تولید ویدیو باید مدنظر بگیرید، از طریق استراتژی مشخص می‌شود.

مشاهده  پلاک متاورسی یا TPA چیست؟

قدم اول: مخاطبان هدف را مشخص کنید

محبوبیت ویدیو شما بستگی به این دارد که یک دسته از مخاطبان را هدف قرار دهید. این به شما کمک می‌کند تا محتوایی بر اساس نیاز‌های مخاطبان تولید کنید و در نهایت بازخورد بهتری از ویدیو مارکتینگ بگیرید. اگر پرسونای خریدار ندارید، بهتر است به فکر طراحی آن باشید؛ همچنین اگر پرسونا دارید، سعی کنید آن را به‌روز کنید تا نتایج بهتری را کسب کنید. دیتا‌های موجود کسب‌و‌کار می‌توانند به شما در طراحی پرسونای خریدار کمک کنند.

قدم دوم: یک برنامه زمانی و بودجه تهیه کنید

ویدیو را نسخه کوتاه‌تر، ارزان‌تر و سریع‌تر از فیلم مورد علاقه‌تان در نظر بگیرید. با اینکه موفقیت یک محتوای ویدیویی به استفاده از منابع زیاد زمانی و پولی بستگی ندارد، بهتر است برنامه‌ای زمانی و بود‌جه‌ای برای آن در نظر بگیرید. یک ویدیو کوتاه همچنان نیازمند مهارت‌های مختلف افراد است. شما با برنامه‌ریزی می‌توانید در هزینه پروژه صرفه‌جویی کنید.

یک جدول زمانی تهیه کنید تا مطمئن شوید همه‌چیز طبق برنامه پیش می‌رود و از تاخیر‌ها جلوگیری کنید؛ همچنین فرآیند تولید ویدیو و وظایف افراد را مشخص کنید.

قدم سوم: معیار‌های اندازه‌گیری را مشخص کنید

قبل از اینکه اقدام به تولید محتوای ویدیویی کنید، باید مشخص کنید که اهدافتان از آن چیست. پس از اینکه اهداف محتوای ویدیویی را مشخص کردید، باید معیار‌های اندازه‌گیری دستیابی به آن‌ها را هم مشخص کنید تا بتوانید بفهمید که ویدیوتان چقدر موفق بوده است. حالا می‌توانید این معیار‌ها را همان معیار‌های پیش‌فرض پلتفرم‌ها قرار دهید؛ مانند لایک و ویو.

اما اگر اهداف متفاوتی از ویدیو دارید می‌توانید معیار‌های مختص خودتان را اعمال کنید؛ اما باید به این نکته توجه کنید که معیار‌ها قابل اندازه‌گیری باشند.

قدم چهارم: بهترین پلتفرم را انتخاب کنید

انتخاب پلتفرمی که قصد انتشار ویدیوتان را در آن دارید می‌تواند بر محتوای شما تاثیر بگذارد. انتخاب پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو دارای معیار‌های مختلفی‌ست. برای مثال داشتن داشبورد‌های آمار در این پلتفرم‌ها می‌تواند کمک زیادی به مارکتر‌ها کند. آپارات یک پلتفرم انتشار ویدیو است که تنها با ویدیو سروکار دارد. این سرویس اشتراک‌گذاری ویدیو به شما این امکان را می‌دهد تا حساب کاربری خود را به‌صورت رایگان ایجاد کنید و ویدیو‌های مختلف را در آن منتشر کنید.

این پلتفرم از سال ۱۳۸۹ کار خود را آغاز کرده است و چیزی حدود ۵۶ میلیون بازدید یکتا دارد. این سرویس دارای یک داشبورد کامل برای مدیریت ویدیو‌ها و تحلیل آمار دارد که می‌تواند به شما کمک زیادی کند. حضور بسیاری از ایرانیان در این پلتفرم به شما این امکان را می‌دهد تا از آن به‌عنوان یک کانال برای بازاریابی ویدیویی‌تان استفاده کنید. می‌توان گفت آپارات بزرگترین پلتفرم انتشار ویدیو ایران است.

اگر این مطلب را دوست داشتید، با امتیاز دادن به آن از ما حمایت کنید.
[کل: میانگین: ]

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *